Anbefalinger

Udtalelser fra tidligere klienter og fagfolk

“Vi oplevede i parterapien at Iben var god til at høre, hvad vi siger og hvordan vi egentlig har det. Når Iben blev i tvivl, så fik hun spurgt ind. Så vi synes at hun var god til at komme ind til kernen af problemet. Det kan synes lidt basalt, men det var faktisk nogle ret anderledes samtaler vi fik om det svære. Derhjemme siger man meget, men når Iben lige samler op på det man har sagt, så føler man sig virkelig genkendt, set og hørt. 
Det er som om at vi lidt i parterapien genmøder hinanden. Det er vigtigt med et trygt rum, hvor man kan dele sine usikkerheder og tvivl. Vi oplevede at kunne være mere i frygten og dele den. 
I starten kunne vi godt tænke at vi jo ikke er i en midtvejskrise eller slår på hinanden. Men parterapien har vist os at vi ikke behøver vente med parterapien, til at det står slemt til mellem os. Hvis vi skulle lave noget om, så skulle vi have opsøgt parterapi noget før”
M&C

“I starten af forløbet havde jeg det ret skidt. Jeg forstod undervejs i terapien mere omkring mine mønstre, og hvorfor jeg havde det sådan. Jeg oplevede at Iben var lyttende og at jeg kunne sige alt det jeg ville og havde behov for at dele. Det er jo lidt specielt at skulle åbne op for en psykolog – et menneske man ikke kender. Men det har været et trygt rum. Jeg synes faktisk at det er gået hurtigt med at jeg fik det bedre og jeg kom omkring det jeg havde brug for.””

– Klient, 21 år

“Kære Iben.

Tusind tak for 20 fantastiske timer! Du er sådan et vidunderligt menneske”

– Klient

“Jeg har været virkelig glad for at have dig som kollega. Du er uden tvivl en af de dygtigste og mest empatiske og hjertevarme mennesker, jeg har arbejdet sammen med. Jeg føler, at jeg har lært meget af dig og din tilgang til klienterne”

– Mette, psykolog.

“Jeg synes at Iben var god til at fornemme vores faglige niveau og talte til os som vidende og kvalificerede medarbejdere. Jeg følte mig anerkendt. Til trods for det svære og tunge emne, har jeg oplevet undervisningen som nyttig, levende og i god dialog. Hun er en spændende og relevant fortæller”.

– Medarbejder, socialpsykiatrien.

Det er vigtigt at finde det rette match

Forskningen viser, at alliancen mellem klient og psykolog er en vigtig faktor for et succesfuldt forløb.

Tøv ikke med at kontakte mig. Hvis du ikke oplever at jeg er den rigtige psykolog for dig, hjælper jeg dig trygt videre til en anden kompetent psykolog. 

 

 

Psykolog Iben Mølsted Bach

93 93 97 80 – psykologmoelstedbach@protonmail.com