Tips fra mine klienter

Mine klienter har tit gode guldkorn. Jeg deler nogle af dem med jer på en anonymiseret måde. Læs dem her. 

Noget du kan læse

  • Wear Sunscreen  – Een af mine klienter er i vores forløb blevet opmuntret til at mærke mere efter og give lidt slip på de høje krav til sig selv. Vi arbejder med at øge hendes compassion og forståelse overfor sig selv. Hun fortalte mig om denne tekst, som for hende var en god påmindelse om hvor presset man er som ung voksen, og om den forståelse det er godt at vise sig selv som ung i dag.  https://www.chicagotribune.com/columns/chi-schmich-sunscreen-column-column.html 
  • Det er “bare” at tage sig sammen– Een af mine klienter fortalte mig om denne bog, som for hende stemte godt overens med vores måde at arbejde med hendes forståelse og medfølelse for sig selv. Da jeg hørte overskriften, røg mine øjenbryn i vejret, men bogen handler om overspisning og at det netop handler om alt andet end bare at tage sig sammen. Titel: Det er bare at tage sig sammen. Forfatter: Katrine Gisiger

 

Noget du kan se

  • Vi er ordbildne – Een af mine klienter anbefalede mig at se denne programserie af DR. Jeg er glad for at jeg så den, for den fortæller virkelig meget om hvor forkert man kan føle sig som ordblind, og de udfordringer man står overfor i hverdagen. Hun anbefalede mig den fordi hun selv kunne spejle sig i serien og ikke længere ville lade det være et tabu. Det er for mig at se nogle meget modige og seje mennesker der står frem, og som er i gennem en smuk udvikling – både ift. deres ordblindhed og deres oplevelse af at være forkerte. https://www.dr.dk/drtv/episode/vi-er-ordbildne_-sara-blaedels-mission_269785 
  • Hjertestop – Een af mine klienter oplevede sig meget spejlet i denne programserie på DR, der omhandler den ulykkelige kærlighed, brud og at blive forladt. Det var nemmere for min klient at vise sig selv forståelse, da det blev tydeligt at hjertesorg går på tværs af alder og livsomstændigheder. https://www.dr.dk/drtv/serie/hjertestop_45723 

Psykolog Iben Mølsted Bach

93 93 97 80 – psykologmoelstedbach@protonmail.com