Iben Mølsted Bach

Autoriseret psykolog i Aarhus

Lukket for tilgang

Jeg starter desværre ikke nye forløb, da jeg snart går på barsel. 

Jeg hedder Iben Mølsted Bach, er uddannet psykolog fra Aarhus Universitet, og blev i 2019 autoriseret gennem psykolognævnet.

Jeg er 33 år gammel og bor i Aarhus med min mand.

Jeg har arbejdet hos både Center for Seksuelt Misbrugte og Center for Voldtægtsofre og har derfra en dybdegående erfaring med traumebearbejdning af enkeltstående og gentagne traumer. 
Som privatpraktiserende psykolog arbejder jeg også med angst, stress, depression og andre udfordringer i individuel terapi.

Udover mit engagement i individuel terapi, har jeg et hjerte der brænder for at hjælpe par.

Jeg har fået mulighed for at dygtiggøre mig inden for parforholdsområdet, og er blevet certificeret i Par-tjek. Jeg har  i 2022 færdiggjort en 1-årige efteruddannelse inden for EFT Parterapi ved Lone Algot Jeppesen. Jeg tilbyder derfor også Parterapi og Par-tjek. I kan derfor trygt vælge mig som parterapeut, en psykolog der er engageret i parterapi og som efteruddanner sig i netop dette. 

 

 

 

  

 

 

 

Autoriseret psykolog gennem Psykolognævnet

Når du vælger en autoriset psykolog betyder det, at psykologen gennem en min. to-årig periode efter endt uddannelse bl.a. har gennemgået 160 timers supervision ved en erfaren psykolog og har haft 1000 timers klienttimer. Psykologen forpligter sig også til at leve op til psykologloven.

Medlem af Dansk Psykologforening

Medlem af EMDR foreningen

EMDR anbefales af WHO som første valg til behandling af traumer. Jeg har uddannelse i EMDR, og er medlem af EMDR foreningen. Når du vælger en psykolog med uddannelse i EMDR, vælger du samtidigt høj faglig kvalitet, da foreningen sætter høje krav til løbende uddannelse og kvalificering. Jeg er i 2022 også blevet akkrediteret EMDR terapeut efter 4 års fordybelse i EMDR. 

Dig i fokus

 Jeg har både erfaring med kognitive terapiformer som dynamiske, og vil gerne fremhæve at det vigtigste for mig er, at du får den rette hjælp fremfor at jeg bruger en bestemt metode. Du kan derfor opleve, at jeg efterspørger din feedback på vores samarbejde for at sikre mig at jeg hjælper dig bedst muligt. 

Det er vigtigt for mig at arbejde evidensbaseret og at være hjælpsom for mine klienter. Derfor går jeg løbende til supervision og uddanner mig.

 

Jeg arbejder ud fra flere forskellige terapiformer og udvælger den terapiform som jeg vurderer vil være mest hjælpsom for netop dig i dit forløb.

Jeg laver bl.a. EMDR terapi, mentaliseringsbaseret terapi og compassionfokuseret terapi.

Jeg har EMDR-uddannelsen, og har bl.a. taget kurser i Feedback Informed treatment, mentaliseringsbaseret terapi, sexologisk behandling, behandling af dissociation og traumer samt EFT Parterapi.

Psykolog Iben Mølsted Bach

93 93 97 80 – psykologmoelstedbach@protonmail.com